داداپ با داداپ حقتو داد بزن داداپ
خدمات حقوقی داداپ

مشاوره حقوقی حضوری

مشاوره حقوقی یکی از خدماتی است که توسط وکلا و موسسات مختلف برای موکلین در نظر گرفته شده است که بتوانند با هزینه کم و در کوتاه ترین زمان مشکلات حقوقی خود را با وکیل و مشاور حقوقی در میان گذاشته و بهترین مسیر را برای پیگیری پرونده خود طی کنند است. بنابراین بهتر است قبل از هر اقدامی افراد از مشاوره های وکلا جهت جلوگیری از تضییع حقوق خود استفاده نمایند. مشاوره حقوقی به صورت حضوری این امکان را فراهم می آورد که افراد به راحتی بتوانند مشکلات خود را با وکلا در میان گذاشته و روند پرونده خود به زبان ساده آگاه شوند. لازم به ذکر است که افراد باید به این نکته توجه کنند که در مراجعه حضوری به وکلا تخصص آنها را مد نظر قرار داده و از مراجعه به وکلا بدون تحقیق در زمینه تخصص آن ها خود داری نمایند. 

برای رزرو وقت مشاوره حضوری با بهترین وکلا از سراسر کشور کلیک کنید: 

مشاوره حقوقی حضوری

مشاوره حقوقی حضوری

چه کسانی به مشاوره حقوقی حضوری نیاز دارند؟

با توجه به تخصصی شدن علوم مختلف بهتر است که افراد در صورت بروز مشکل حقوقی حتماً از خدمات مشاوره متخصص در این زمینه استفاده نماید، اما اگر فردی در ابتدای کار به مشاور مراجعه نکرد بهتر است که در صورت بروز مشکلات اشاره شده در قسمت پایین حتماً به وکلا مراجعه نماید:

  •   در صورتی که مشکل پرونده فرد پیچیده و تخصصی بوده و بدون مشاوره با وکیل و مشاور حقوقی، حقوق او ضایع می گردد.

  •    در صورتی که فردی نسبت به قوانین و رویه قضایی آگاه نباشد.
  •    در صورتی که فردی با مشورت دیگران مطالعه قوانین نتوانسته به خوبی مساله را درک کرده و روند را پیش ببرد.
  •   در صورتی که افراد بخواهند دادخواست، لایحه، شکواییه، یا اظهار نامه تنظیم نمایند.
  •   در صورتی که افراد در برخی پرونده ها بخواهند موضوع آنها به صلح و سازش ختم شده و بدون مراجعه به مراجع قضایی حقوق خود را دریافت کنند.
  •    شرکت ها و موسساتی که قصد وصول مطالبات و پیگیری مشکلات حقوقی سازمان خود را دارند.

زمینه های مختلف مشاوره حقوقی حضوری     

مشاور حقوقی فردی است که به امور حقوقی، کیفری، خانواده، قوانین، آیین نامه ها، آرای وحدت رویه قضایی به خوبی آشنا می باشد. چنین فردی در زمینه های مختلفی پرونده های وکالت را قبول می نماید. لازم به ذکر است که میان مشاور حقوقی و وکیل می بایست قایل به تفکیک شد، زیرا وکیل دارای پروانه وکالت می باشد در حالی که مشاور حقوقی در موسسات معمولا تحصیل کرده حقوق بوده و در زمینه پرونده های مختلف مشاوره می دهد و ممکن است که دارای پروانه وکالت نباشد. بنابرآنچه گفته شد مشاور حقوقی در زمینه های مختلفی به صورت حضوری مشاوره می دهد و می توان این مشاوره ها را در چند قسمت تقسیم بندی کرد که در ادامه برای هر یک نمونه هایی را بیان می کنیم:
ـ مشاوره حقوقی کیفری حضوری: زمینه های مشاوره کیفری می تواند شامل مواردی از قبیل کلاهبرداری، سرقت، توهین، خیانت در امانت، قتل، ضرب و جرح، دیه، تصادفات رانندگی، تهدید، افترا، جعل، کودک آزاری، آدم ربایی و مواردی از این قبیل باشد. 

  • مشاوره حقوقی خانواده: زمینه های مشاوره خانواده می تواند شامل مواردی از قبیل ترک انفاق، مطالبه مهریه، مطالبه اجرت المثل، حضانت فرزندان، طلاق، فسخ نکاح و مواردی از این قبیل می باشد.
  • مشاوره حقوقی ملکی: زمینه مشاوره حقوقی ملکی می تواند شامل مواردی از قبیل الزام به تنظیم سند رسمی، خلع ید، تصرف عدوانی، مزاحمت و ممانعت از حق، فسخ قراداد و مواردی از این قبیل می باشد.
  • مشاوره حقوقی ثبتی: زمینه های مشاوره حقوقی ثبتی می تواند شامل مواردی از قبیل دریافت شناسنامه، و اوراق هویتی، ثبت نکاح و مواردی از این قبیل می باشد.
  • مشاوره حقوقی اسناد تجاری: زمینه های مشاوره حقوقی اسناد تجاری می تواند شامل مواردی از قبیل وصول چک، سفته، برات، گواهی عدم پرداخت، واخواست و مواردی از این قبیل می باشد. 

زمینه های مختلف مشاوره حقوقی حضوری


مشاوره با وکیل ملکی و وکیل حانواده به صورت تلفنی، حضوری و آنلاین در داداپ


مزایای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی حضوری چیست؟  

استفاده از مشاوره حقوقی حضوری این امکان را برای افراد فراهم می کند که بتوانند به راحتی مشکل و مساله خود را با وکلای متخصص در میان گذاشته و بدون اتلاف وقت و هزینه کمتر اقدام به طرح شکایت، تنظیم دادخواست و یا دفاع از حق خود بنماید. از سوی دیگر استفاده از مشاوره حقوقی سبب می شود که افراد نسبت به قوانین حوزه دعوی خود آگاهی نسبی پیدا کرده و همچنین، با رویه قضایی آشنا شوند.  گاهی استفاده از مشاوره حضوری سبب می شود که مساله میان طرفین به صلح و سازش ختم شده و وارد مرحله رسیدگی قضایی نشود. در مجموع می توان گفت که افراد با پرداخت هزینه اندک در مشاوره حقوقی حضوری مانع بروز مشکلات احتمالی و ضایع شدن حقوق خود می شوند.

 
هزینه مشاوره حقوقی حضوری  

ارائه مشاوره توسط وکیل مستلزم پرداخت هزینه می باشد که اساس پرداخت براساس تعرفه به صورت ساعتی می باشد. البته ممکن است که برخی وکلا مبالغ کمتری نسبت به وکلای دیگر دریافت کنند و این بسته به تجربه و مدرکشان دارد. معمولا مبلغی که به ازای هر ساعت دریافت می شود بالغ بر دویست هزار تومان می باشد و طبق تعرفه که در آیین نامه مشخص شده است برای مشاروه وکلا می توانند تا پانصد هزار تومان دریافت کنند. لازم به ذکر است که گاهی برخی موسسات حقوقی اقدام به تبلیغاتی مبنی بر مشاوره حقوقی رایگان می نمایند و این سبب شده است که افراد مشاوره حقوقی توسط سایر وکلا را رایگان بپندارند. در حالی که اینگونه نبوده و وکلا نیز به مانند سایر مشاغل در مقابل ارائه خدمات مشاوره مستحق دریافت حق الزحمه می باشند. البته در صورتی که وکیلی پرونده فردی را قبول کند و با او عقد قرارداد ببندد مشاوره هایی که در طی مسیر پرونده به او ارائه می نماید رایگان می باشد.

برای رزرو وقت مشاوره حضوری با وکلای مجرب داداپ در سراسر کشور کلیک کنید: 

رزرو مشاوره حقوقی حضوری


نحوه رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری  


موسسه داداَپ این امکان را برای کاربران فراهم کرده که بتوانند وکیل و مشاوره متخصص در زمینه پرونده و مشکل خود را انتخاب نموده و از طریق پروفایل فرد مورد نظر نسبت به تعیین و پرداخت هزینه جهت مشاوره حضوری اقدام نمایید.

نحوه رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری

خدمات مشاوره حقوقی حضوری در داداَپ 


بنا بر تصور عامه با توجه به اینکه وکلا دارای پروانه وکالت می باشند می توانند در تمامی حوزه ها قبول وکالت کنند. در حالی که اینگونه نبوده و بسیاری از پرونده ها دارای تخصص و تبحر خاص می باشد و هر وکیلی توانایی پیگیری آنها را ندارد به همین دلیل است که حوزه تخصصی وکلا مربوط به موضوعات خاصی می باشد و به اصطلاح به صورت تخصصی وکالت می کنند. بنابراین افراد در مراجعات حضوری می بایست به این نکته توجه کنند و در عقد قرار داد با وکلا  نهایت دقت و حساسیت را به خرج دهند. نکته دیگری که وجود دارد این است که رعایت فاصله زمانی میان موکل و دفتر وکالت از اهمیت بالایی برخوردار است و افراد به دلیل نا آگاهی مسافت های طولانی را طی می کنند در حالی که موسسه داداَپ این امکان را فراهم کرده که افراد بتوانند به راحتی وکیلی که دارای تخصص مورد نیاز آنهاست و در نزدیکی محل سکونت آنان فعالیت می کند ارتباط برقرار کرده و از خدمات آن به صورت حضوری بهره مند شود.


سوالات متداول در مورد مشاوره حقوقی حضوری


آیا مشاوره حقوقی حضوری رایگان می باشد؟
براساس عرف وکالتی ارائه مشاوره رایگان نبوده و در این خصوص قیمت های دریافتی متغیر می باشد.
آیا تمامی مشاوران حقوقی دارای پروانه وکالت می باشند؟
خیر. ممکن است افرادی در زمینه مشاوره دارای تخصص کافی باشند اما به دلیل نداشتن پروانه وکالت نمی توانند در مراجع قضایی از موکل خود دفاع نمایند.